1.12.2014

10-TANSSIN SM KISAT

Olin eilen sunnuntaina katsomassa ja kuvaamassa 10-SM kisoja. Tuli kyllä kivoja kuvia pitkän tanssikuvaus tauon jälkeen!
DSC_0951 DSC_1127 DSC_0719 DSC_1371 DSC_1693 DSC_1932 DSC_2100
Copyright Miira Vehviläinen

Lisää tanssikuvia löydät TÄÄLTÄ

- Miira

11 kommenttia:

 1. Ah kiitos <3 Välillä kaipaan niin kauheasti tanssia. Tämä helpotti edes vähän tuskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Iina <3 mullaki iski kisoissa kova kaipuu

   Poista
 2. Oi miten te urheilijakuvaajat saatte näin upeita kuvia? Millaiset asetukset sinul on kuvatessa ja eikö tuo kuvaaminen oo hankalaa? Itse tosissaan kuvaan vaan pikkusiskon voimistelukisoja, eikä oikeen siitä tuu mitään koska kameraa en osaa uossa tilanteessa käyttää, vinkit ois tosi mahtavia! Tosi kauniin näköstä tuo tanssi, pitäis varmaan mennä itsekki joskus katsomaan noita kisoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti ! Kiitos <3 mä käytän automaattitarkennusta joka toimii hyvin kun kohde liikkuu laajasti ja nopeasti. Muut asetukset teen paikan ja valotuksen mukaan :) mutta joo urheilukuvaus _on hankalaa_ ja mäkin otin kisoissa n. 800 kuvaa joista abaut 70 oli ihan onnistuneita XD se siis vaatii kärsivällisyyttä ja _harjoittelua_ :) mä esim tiedän milloin kilpatanssissa kannattaa ottaa kuvia ja millon pari tekee liikettä jota kamera ei pysty kauniisti ikuistamaan :) harjoittelua siis!

   Poista
  2. Ja automaattitarkennuksella tarkoitan automaattista aluetarkennusta joka on eri asia kuin pistetarkennus :)

   Poista
  3. Oii kiitos todella paljon! Käytätkö salamaa kuvatessa ja jos sinä käytät, mitä salamaa suosittelisit? :)

   Poista
  4. En käytä salamaa, ellei kisapaikan valaistus ole ihan surkea. En itse omista lisäsalamaa, sillä en ole ehtinyt vielä niihin tarpeeksi perehtyä :)!

   Poista