6.6.2015

MELINA'S GRADUATION PICS

Nyt on juhlia juhlittu ja kunnolla! Mulla oli todella ihana lauantai ystävien juhlia kiertäessä, vaikka harmillisesti aikaa oli rajallisesti, enkä todellakaan ehtinyt kaikkiin juhliin.. Mutta 6 kpl juhlia, aivan ihania ihmisiä, paljon herkkuja, paljon naurua, hieman kiirettä, paljon väsymystä mutta lopulta pelkkää iloa ja hauskanpitoa!
Tässä Melinasta ottamani ylioppilaskuvat! Melinan mukaanlaskien yo-kuvauksia on nyt takana kolmet ja ainakin kahdet edessä, ellei enemmän. On tää siistiä! Innolla odotan mitä tulevia kuvauksia saan toteuttaa, etenkin nyt kesäilmoissa.
MULINA-9 MULINA-5 MULINA-7 MULINA-3 MULINA-8 MULINA-10
Onnea ylioppineille! More graduation pics coming soon!

- Miira

6 kommenttia:

 1. Oi tosi ihastuttavat kuvat! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi mahtavat kuvat! Käytätkö kuvauksissa heijastimia tai lisäsalamaa tms apuna yleensä? Millasta optiikkaa sulla on käytössä? Niin ja mitä opiskelet / opiskeletko? :) löysin sun blogin fb:n kautta tänään, ja ihastuin heti! Kuvat miellyttää omaa silmää tosi paljon.
  Jään seuraamaan!

  www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin kiitos paljon ja ihana kuulla että jäät seuraamaan, tervetuloa <3 en käytä muita "lisäapuja" kameran kanssa paitsi tietenkin vastavalosuojaa :) kuvaan nikonin d5200 kameralla jossa käytän 55-300mm zoomia ja muokkaan kuvani photoshopin lightroom 6 ohjelmalla! Että optiikka tulee ihan vaan kameran asetuksista ja toki muokkauksen avulla mutta koska kalustoni on vielä niin "suppea" on luonnonvalo mulle kaikista tärkein elementti kuvissa :) aika näyttää mitä lisävarusteita saan tulla käyttämään! Opiskelen Mäkelänrinteen lukiossa urheilulinjalla, 4. opiskeluvuosi alkaa syksyllä ja keväällä haku yliopistoon psykologian opiskeluihin :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia, ihana mallikin sulla! Tosi hyvin oot saanu pehmeetä bokee tohon taustalle. Omaan silmääni pisti kuitenkin se, ettei tarkennus ollut kohdistettu kasvoihin. Henkilökuvissa kannattaa monesti pyrkiä siihen : )

  Peukutan kyllä tuolle psykologiaan hakemiselle! Itse aloitan syksyllä neljännen vuoden Joensuussa psykologianopiskelijana. Käyhän katsomassa blogini, sieltä voisi löytyä sinua kiinnostavaa asiaa: http://roosanpikseliblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kehuista! Tiedän että tarkennus kasvoihin on henkilökuvissa hyvä päämäärä, ja huomaan sen epäonnistuneen ainakin kahdessa kuvassa, mutta kuvissa oli mielestani paljon muuta hyvää mikä teki niistä julkaisemisen arvoisia :) Kiitos silti huomautuksesta! :)

   Kiitos!! Voi vitsi, tsemppiä sulle opiskeluun ja tsemppiä mulle pääsykokeisiin lukuun heh :D Mä käyn tsekkaamassa, kiitos <3

   Poista